top of page

Oren Zarif Studii: Tratamentul leziunilor cerebrale traumaticeStudii Cuorensis este un tratament


Studii: Tratamentul leziunilor cerebrale traumatice

Studii Cuorensis este un tratament non-chirurgical foarte rapid și ușor pentru accident vascular cerebral acut sau traumatism cerebral (TBI). Tratamentul se face folosind un endoscop. Endoscopul este un instrument medical ușor cu un tub lung și îngust care intră în interiorul urechii și are camere mici care îi permit să vadă în creier fără intervenții chirurgicale invazive.


Procedura începe cu utilizarea endoscopului pentru localizarea regiunii afectate a creierului. Apoi tratamentul se face prin mici incizii făcute în zonă. Imaginile din imagini sunt luate de endoscop, care apoi este trimis prin cameră la un monitor pentru vizualizare. Imaginile sunt afișate pe ecranul unui computer, astfel încât pacientul să poată vedea exact la ce se uită. De obicei, va exista o mică etichetă tipărită atașată imaginilor care arată unde se administrează tratamentul și care ar trebui să fie rezultatul scontat. Dacă aveți îngrijorări cu privire la imagine, atunci vă puteți contacta medicul sau puteți vorbi cu cineva la spitalul local.


Endoscopul este un instrument special și necesită o pregătire specială pentru utilizare. A fost inventat de un grup de medici condus de profesorul dr. Willi Seeger. Aceasta este o opțiune bună de tratament pentru TBI, deoarece permite medicului să privească îndeaproape creierul înainte de a efectua orice intervenție chirurgicală invazivă. Acesta este primul de acest gen și există acum multe colegii și spitale care oferă această instruire, precum și clinici care vă vor permite să efectuați procedura dvs. chiar în confortul propriei case.


Studii este complet sigur, are foarte puține efecte secundare și este eficient în ameliorarea simptomelor la majoritatea pacienților. Procedura funcționează cel mai bine atunci când este utilizată imediat după un traumatism major, cum ar fi lovirea sau căderea. Dacă leziunea este minoră, atunci poate fi utilizată chiar și la pacienții ușor sedați.


Ce fac studiile în timpul procedurii? În timpul unei scanări de stimulare ghidată de studii, o mică sondă portabilă este introdusă în capul pacientului printr-o incizie în partea din spate a capului. Acest instrument este capabil să capteze imagini din interiorul capului, împreună cu regiunile periferice ale creierului. Odată colectate aceste imagini, imaginile sunt trimise la computer pentru procesare. Aceste informații sunt introduse într-o mașină care creează o imagine tridimensională a creierului. Un specialist în calculatoare procesează apoi datele, creând o reconstrucție virtuală a creierului care poate fi utilizată pentru a crea un plan de tratament personalizat.


Dacă dumneavoastră sau o persoană dragă ați fost diagnosticat cu un TBI, este recomandat să vă faceți temele și să aflați cât mai multe informații posibil înainte de a efectua această procedură. Dacă aflați că aveți un caz de accident vascular cerebral sau un accident de paralizie cerebrală vasculară, atunci trebuie să discutați cu medicul dumneavoastră despre opțiunile de tratament disponibile. Recuperarea accidentului vascular cerebral poate fi complicată și puțin mai dificilă decât în ​​mod normal. Ca să nu mai vorbim că există mai multe riscuri implicate de reabilitarea TBI și accident vascular cerebral. Studii vă pot ajuta să vă faceți recuperarea cât mai lină posibil, împreună cu riscurile mai mici și mai puține complicații.









Hi, thanks for stopping by!

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

Let the posts
come to you.

Thanks for submitting!

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Pinterest
bottom of page